Pol Fresneda, Sergi Garcia i Ferran Joanmiquel s’incorporen al cos tècnic de la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot ja té pràcticament perfilat el nou cos tècnic per la temporada 18-19.

Les principals novetats són l’entrenador de porters Pol Fresneda, el preparador físic Ferran Joanmiquel i el readaptador Sergi García. A l’espera de concretar el delegat, l’staff encapçalat per Raúl Garrido i Kevin Martínez iniciarà la pretemporada el proper 12 de juliol.

Pol Fresneda té 28 anys, és de Banyoles i prové del futbol base del Girona FC, en el qual en els últims anys ha estat preparant els porters del juvenil. Fresneda substitueix en el càrrec a Jan Miquel Salavedra, que deixa el club després de tres anys. Una altra cara nova és Ferran Joanmiquel, de 23 anys i natural de Santa Pau, que la temporada passada ja va realitzar les pràctiques al club i que ara agafa el comandament de la preparació física en substitució de Dani Romero. També s’incorpora Sergi García en la figura de readaptador. El figuerenc, de 27 anys, també va fer les pràctiques a la UEO el curs anterior. D’aquesta manera, el club aposta per la joventut lligada amb una bona formació i, seguint la filosofia de la plantilla, per professionals de proximitat i amb ganes de progressar.

La resta del cos tècnic es manté igual amb Raúl Garrido com a primer entrenador, Kevin Martínez com a segon, Gerard Fiol i Joel Planella com a fisioterapeutes supervisats per Ramon Vilà i Myron Ilchinsin com a encarregat de material. En els propers dies confirmarem el càrrec de delegat després de la sortida de César Barrenechea.

Font: Oriol Boix / Comunicació UE Olot
Foto: Isaac Planella