Polseres identificatives per als infants, novetat de la Cavalcada de Reis de Girona

Guisasola, Nerea: Infants amb els seus fanalets esperant la cavalcada dels Reis Mags a Girona.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Ses Majestats mantindran el recorregut per la ciutat en una rua que mobilitzarà més de 300 persones i on es llançaran dues tones de caramels

Guisasola, Nerea: Infants amb els seus fanalets esperant la cavalcada dels Reis Mags a Girona.
Guisasola, Nerea: Infants amb els seus fanalets esperant la cavalcada dels Reis Mags a Girona.

Girona repartirà per primer any polseres identificatives de seguretat per als nens que assisteixin a la Cavalcada de Reis. L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat les posarà a disposició dels pares el mateix dimarts 5 de gener. Aquells qui ho desitgin les podran anar a buscar tant al matí com a la tarda a la plaça Catalunya. Ses Majestats mantindran el recorregut d’anys anteriors pels carrers de la ciutat en una rua que mobilitzarà més de 300 persones, entre organització i patges que acompanyaran les carrosses. Durant la Cavalcada de Reis es llançaran més de dues tones de caramels aptes per a celíacs i per a persones amb tota mena d’intoleràncies.

Una de les principals novetats d’aquest any de la Cavalcada de Reis seran unes polseres identificatives de seguretat per als nens i nenes que des de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona es repartiran gratuïtament. El mateix dia 5 de gener a la plaça Catalunya, de deu del matí a una del migdia i de tres a set de la tarda, els voluntaris repartiran gratuïtament les polseres.

Es tracta d’una iniciativa que es posa en marxa en esdeveniments amb grans concentracions de persones per tal de localitzar fàcilment els infants en cas de pèrdua. A la polsera s’hi pot anotar el nom del nen i el número de telèfon mòbil de contacte dels seus pares o tutors.

La cavalcada sortirà, com cada any, des del passeig General Mendoza a dos quarts de set del vespre. Ses Majestats arribaran aproximadament a les vuit a la plaça del Vi, on faran el pregó.

La Cavalcada de Reis passarà pels carrers Ultònia, Migdia, de la Creu, Joan Maragall, plaça Pompeu Fabra, Gran Via Jaume I, avinguda Sant Francesc, plaça Catalunya, plaça Jacint Verdaguer i pujada del pont de Pedra. Participaran a la rua d’enguany 268 persones de les més de 300 que formaran part de l’organització de la Cavalcada. I es repartiran dues tones de caramels aptes per a celíacs i per a persones amb tot tipus d’intoleràncies.

El campament es muntarà a partir d’un quart de quatre de la tarda als jardins de la Infància i les precavalcades sortiran a dos quarts de cinc.

La tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, ha afirmat: “Estem molt orgullosos de la nostra Cavalcada, austera però màgica i especial, que fa vibrar tant a grans com a petits i que és capaç d’atraure persones d’arreu”.