Portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olot i a la llar d’infants de Sant Roc

Comparteix-ho amb els teus amics:

Seguint amb el procés de preinscripció escolar, els centres han previst jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus espais. Cal contactar amb cada escola per inscriure’s a les sessions. 

Com cada any, les escoles bressol municipals d’Olot i la llar d’infants de Sant Roc portaran a terme sessions de jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i centres a finals del pròxim des d’abril. Del 20 al 27 d’abril s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions que, seguint les mesures de prevenció i seguretat arran la COVID-19, es faran en grups de màxim de 10 persones, acompanyades del personal de l’escola bressol. És imprescindible contactar amb cada centre per poder-se inscriure a la jornada de portes obertes corresponent.

Preinscripció curs 2021 – 2022

El procés de preinscripció pel curs 2021 – 2022 pels infants nascuts el 2019, 2020 i 2021 es portarà a terme del 10 al 21 de maig de forma telemàtica a través de la web de l’Ajuntament d’Olot i de l’Àrea d’Educació i Joventut del Consistori.

De l’11 al 21 de maig es realitzarà de forma presencial, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. L’horari és de 08.00 a 17.30 h i es pot reservar cita prèvia a partir del 3 de maig a través del web olot.cat. Per més informació, qüestions o dubtes es pot consultar amb l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a educacio@olot.cat.

Comparteix-ho amb els teus amics: