Portes obertes Mas nyamnyam i presentació del cicle ‘Si no vols pols no vinguis a l’era’

Comparteix-ho amb els teus amics:

Portes obertes Mas nyamnyam i presentació del cicle ‘Si no vols pols no vinguis a l’era’

Mobirise

El 3 de juliol, de 16h a 20h, hi ha portes obertes de l’Associació Cultural nyamnyam. Durant la tarda, es podran visitar els diversos espais del Mas situat a Mieres, on trobareu vídeos a càrrec del col·lectiu De-Gènere i Líquida Frames, l’artista Job Ramos i el propi col·lectiu nyamnyam. A l’hora de berenar (18h), es farà una presentació del cicle ‘Si no vols pols no vinguis a l’era’.

Si no vols pols no vinguis a l’era

El cicle ‘Si no vols pols no vinguis a l’era’, sorgeix com a iniciativa de l’associació cultural nyamnyam, ubicada a Mieres (Girona) des del Maig de 2019. Amb aquesta proposta, obre portes el Mas nyamnyam, espai d’acció, pensament i trobada, dedicat a la cultura entesa de manera transversal. S’ubica al bell mig del poble, en un mas amb diversos espais interiors i exteriors, i compta amb una era central que dóna nom al projecte. El cicle té com a eix central les arts en viu, posant-les en diàleg amb el territori.

La proposta compta amb els artistes i les companyies El Conde de Torrefiel, Rubén Ramos Nogueira, Azkona&Toloza i Xavi Manubens. Forma part de l’Ona expansiva del Festival Sismògraf ‘20, i es realitza amb l’acompanyament de l’Ajuntament de Mieres i entitats locals. Es compta amb la complicitat d’altres projectes culturals del territori de naturalesa semblant: Nau Côclea (Camallera), Ü del Bac (Vall del Bac), Cultural rizoma (Celrà), Mutte (Convent de Pontós), i amb el suport de la Diputació de Girona.

L’associació cultural nyamnyam va ser creada el 2012 pels artistes Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció i l’intercanvi de coneixement en cada context (g)local en el qual treballen. En aquest encreuament entre arts en viu, pensament i gastronomía crítica, pedagogies i interacció social, creen situacions per a activar o recuperar modes de relació en un sentit holístic, incorporant organismes (escala humana i altres), sistemes, ambients, relacions, etc. Han realitzat i compartit els seus projectes a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Noruega, Grècia, Estats Units, Mèxic, Colòmbia i Equador.

Més informació aquí

Comparteix-ho amb els teus amics: