Premi concurs emprenedoria de les comarques gironines per a un projecte de FP dels instituts la Garrotxa, Bosc de la Coma i Escola d’Art d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dimecres 21 de gener de 2015 va tenir lloc el lliurament de premis del tercer concurs d’emprenedoria de les comarques gironines convocat pels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, FOEG i PIMEC. D’un total de 13 projectes presentats a la modalitat de grau mitjà va resultar premiat el treball “Can Mas Nou-Horta km 0”, de Joan Pujol Viader, exalumne del cicle formatiu d’explotació agropecuària de l’Institut la Garrotxa, que va desenvolupar conjuntament amb els alumnes Eva Aymerich i Rubén Pérez de l’Escola d’Art i Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares de l’Institut Bosc de la Coma.

premis emprenedoria 002

“Can Mas Nou-Horta km 0” neix de la idea d’en Joan Pujol de crear un mercat de proximitat basat en la venda de productes obtinguts de l’explotació ecològica; fruites i verdures del temps, ous, mel envasada i verdures en conserva bàsicament. Però per aconseguir un projecte amb cara i ulls, ben estructurat i preparat per fer-se un forat a l’actual mercat existent, es va plantejar la idea de fer un treball col·laboratiu. Per aquest motiu l’Institut la Garrotxa es va posar en contacte amb l’Escola d’Art que serien els encarregats de realitzar el disseny i logos del producte i l’Institut Bosc de la Coma que faria la pàgina web per donar a conèixer el producte i promoure la venda online. L’acollida als altres dos instituts va ser excel·lent i entre tots han pogut presentar un projecte fantàstic que destaca la voluntat de superació, la capacitat d’esforç i la il•lusió d’aquests joves.

Durant l’acte de lliurament dels premis, que van consistir en un Ipad per a cadascú i un diploma, tant el delegat del Govern, Eudald Casadesús, com el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons i la resta de participants a l’acte van valorar molt positivament aquesta iniciativa que contribueix a millorar el futur de Catalunya.