Més d’una trentena de colles participants en la rua del Carnaval d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una trentena de colles han participat en la rua de carnaval d’Olot, una rua en la qual no hi ha hagut gaire sorpreses quant als premiats, ja que es notava la qualitat d’algunes colles, aquest any cal destacar que pràcticament la majoria de les colles tenien unes coreografies força treballades. el premi gros de la nit s’ha l’endut la colla de Sant Joan les Fonts amb la seva particular representació de Venècia amb la carrossa “El fascino de Venezia”, També molt destacada la feina de la resta de carrosses premiades com la de La Carnavalesca amb el títol “What a feeling” també amb connotacions de la Itàlia renaixentista i que va quedar amb segon lloc. En comparses la colla de Sant Esteve d’en Bas amb el seu “Esclat de vida” S’ha endut el primer premi en comparses. Després de la rua al pavelló firal de l’antiga estació es va fer el gran sopar de colles amb més d’un miler de persones i que cal recordar que aquest any 1 euro del tiquet anava destinat a Càritas Garrotxa.

Vídeo especial de la rua del Carnaval d’Olot 2015
[vimeo id=”120263135″]

Vídeo del sopar de carnaval al pavelló firal d’Olot
[vimeo id=”120277960″]

PREMIS CARNAVAL D’OLOT 2015

Carrosses: 1a. La Santjoanenca “El fascino de Venezia” 2a. La Carnavalesca “What a feeling” 3a. Penya Carnavàlia “Difunta alegria” 4a. Marxosos de Santa Pau “De l’àrtic a un carnaval fantàstic”

Comparses: 1a. Els gínjols d’en Bas “Esclat de vida” 2a. Associació Cultural Jym’s “Over the rainbow” 3a. Penya Pescallunes “Cançó de gel i foc” 4a. Els Alots “Quina tribu”

Altres premis:

Premi especial carrossa Garrotxa – Marxosos de Santa Pau “De l’àrtic a un carnaval fantàstic”