Presentació a Les Planes d’Hostoles del llibre “El pantà maleït” de la periodista Tura Soler

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dijous 9 de desembre a les 19.00 h a la Sala d’Entitats de la Biblioteca Maria de Jonquers de Les Planes d’Hostoles es farà la presentació del llibre “El pantà maleït” de la periodista Tura Soler. En la presentació acompanyarà l’autora la també periodista Anna Punsí.

Resum de EL PANTA MALEÏT

L’assassinat el 2017 d’una parella de joves al pantà de Susqueda continua sense resoldre, amb l’únic sospitós en llibertat i amb molts interrogants oberts

El doble crim de Susqueda continua essent un misteri. No s’ha trobat l’arma homicida, es desconeix el mobil del crim i no està clar on va ser exactament l’escena dels assassinats.

Un pescador del pantà va ser arrestat i empresonat pel jutjat pero va ser alliberat despres de 303 dies perque els indicis que l’incriminaven eren massa febles. El sospitós està en llibertat i els interrogants perduren: on era el cotxe de les víctimes abans que algú el llences al fons del pantà? Com va arribar el seu caiac a l’altre costat de pantà? D’on venien els trets que van sentir alguns testimonis? On han anat a parar els mobils de les dues víctimes? Qui mes hi havia aquell dia al pantà?

El cas te com a rerefons Susqueda, un pantà malet i envoltat de misteri on han conflut successos, accidents, tragedies i crims al llarg del temps.