Presentació a Olot de tres contes de la col·lecció Dinàmiques CONTAdes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Presentació a Olot de tres contes de la col·lecció Dinàmiques CONTAdes

El dia 8 de desembre va sortir a la llum un projecte en el que feia un any que s’hi estava treballant. Es tracta dels primers tres contes de la col·lecció Dinàmiques CONTAdes, que ha editat l’editorial Pol·len i que una de les autores és la Laia Panyella, sòcia treballadora de la nostra entitat. Juntament amb la Laura Cortés i l’Aitor Larrea, han creat aquests contes que reflexen algunes dinàmiques familiars que es donen amb les criatures de casa.

La primera presentació va ser el divendres 18 de desembre a Olot, i seguidament els dies 22 i 23 de desembre es van presentar a Sant Cugat del Vallès i Barcelona respectivament.

Aquest proper dissabte dia 16 de gener es durà a terme una nova presentació a Olot, ja que a la primera van quedar persones fora. Per a poder-hi assistir cal enviar un correu electrònic a l’editorial Pol·len (info@pol-len.cat), donades les restriccions pel COVID.

A les presentacions es llegeixen un parell de contes que tant petites com grans tindran ocasió per a comentar i compartir sensacions i impressions.

En els propers mesos es realitzaran presentacions dels contes a altres municipis.

Comparteix-ho amb els teus amics: