Presentació avui dimecres del llibre “Catalunya efímera” a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dimecres 26 de juny a les 19.00 a l’auditori de Can Trona tindrà lloc la presentació del llibre “Catalunya efímera” amb presència de la seva autora, Assum Guardiola. Així mateix, comptarem amb l’Elena Bassols que ens en farà una petita introducció.

El llibre té especial interès pel territori, ja que compta amb un capítol sobre les orquídies silvestres de la Vall d’en Bas. I és que es tracta d’un llibre que proposa vint-i-quatre possibilitats d’excursions molt ben triades, per a descobrir paisatges únics.

La geografia catalana ofereix una gran riquesa i diversitat de paisatges i hi ha encara, malgrat la urbanització creixent, molts espais d’una bellesa natural sorprenent, difícil de creure. A més, en determinats moments de l’any, en alguns d’aquests paisatges, hi passen coses excepcionals, ben dignes d’una visita.

Per això, a part de les orquídies de la Vall d’en Bas, en aquest llibre trobareu informació sobre el naixement de les tortugues a l’Albera, la florida efímera del bàlec a la Cerdanya, l’esclat del safrà a la Baixa Segarra, l’anellament dels flamencs al delta de l’Ebre, l’arribada de les aus de pas al delta de la Tordera o de les balenes a les costes del Garraf, els mars de boira que s’escampen per la comarca d’Osona, la inquietant brama del cérvol al Boumort, la sortida del sol a l’enforcadura del Pedraforca o els paisatges entapissats de pètals de flors a la Ribera d’Ebre.

Comparteix-ho amb els teus amics: