Presentació de la Garrotxa Rural, el dossier central de la revista Descobrir

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Consell Comarcal de la Garrotxa acollirà aquest dimecres 3 de desembre la presentació del dossier central de la revista Descobrir que, aquest mes de desembre, està dedicat a la Garrotxa Rural. El gastrònom Pep Nogué ha recollit a “Casolana i moderna” els trets més singulars de la cuina local de la comarca mentre que el periodista Nil Ventós, a més de la gastronomia, també ha inclòs el paisatge, els pobles i les persones com a millors maneres per gaudir de la Garrotxa “Amb tots els sentits”. Amb el reportatge “Forjada per lava”, la periodista Clàudia Pujol ens condueix pel territori volcànic garrotxí de la mà dels germans Vayreda.

Les 50 pàgines del dossier la Garrotxa Rural es completen amb una selecció de 17 allotjaments rurals de la comarca –que destaquen per una ubicació privilegiada, l’autenticitat i el tracte familiar i sempre proper dels propietaris-, obra d’Alba Agustí i Andreu Oliveras.

DC202