Presentació de la novel·la ‘Entre nosaltres’, de les Garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer

Jenni Rodà i Neus Verdaguer
Comparteix-ho amb els teus amics:

Entre nosaltres és una novel·la escrita per les garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer que narra la història de dues germanes que després de molts anys de no saber res l’una de l’altra reprenen la comunicació per correu electrònic. Serà editada per l’editorial Gregal i es presentarà pels volts de la Diada de Sant Jordi.

Tot i que cap de les dues es dedica professionalment a l’escriptura, ambdues han fet incursions en aquest àmbit. La Jenni Rodà ha guanyat alguns certàmens literaris i ha publicat uns quants relats, com “La iaia”, “Pati andalús”, “Pintaungles de colors”, “La col•lecció de copes de cristall”, “Per un glop de líquid daurat” i “L’habitació d’hotel”. A més té un espai de relats a la revista digital Descriu, titulat “Calaix de sastressa”, i una pàgina web (www.jenniroda.cat) on publica tot el que va escrivint. La Neus Verdaguer va publicar, l’any 2016, Si no hi ha demà, un llibre solidari (tots els beneficis van ser per a l’AFANOC), autoeditat i escrit a quatre mans amb Sílvia Pagès, la protagonista de la història. També el 2016 va guanyar el certamen literari organitzat per la FEPCCAT amb el conte infantil La cursa de barques, i el 2017 va publicar el relat “Diuen…” dins de l’antologia Lluitem junts.

Aquesta no és la primera vegada que les dues garrotxines escriuen una novel•la juntes, ja que plegades han estat les guanyadores del 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida amb Històries íntimes, una novel•la que es publicarà aquest mes de juny de la mà de l’editorial Bromera.

Presentacions:
Divendres 20 d’abril, a les 19.30 hores, a l’Orfeó Popular Olotí.
Dissabte 21 d’abril, a les 17 hores, al Castell Juvinyà de Sant Joan les Fonts.