Presentació de la reedició del llibre “Caminant per l’Alta Garrotxa” de R. Sala, N. Puigdevall, Josep M. Melció

Comparteix-ho amb els teus amics:

Presentació de la reedició del llibre “Caminant per l’Alta Garrotxa” de R. Sala, N. Puigdevall, Josep M. Melció

La presentació tindrà lloc a la sala Torín d’Olot aquest dissabte 19 de desembre a les 19 h i anirà a càrrec de Pep Berga, alcalde d’Olot, Santi Reixach, president del consell Comarcal, Joan Tresserres, autor de la cartografia i les panoràmiques i Joan Sala, director de Comanegra.

El llibre Caminant per l’Alta Garrotxa és un símbol de la majestuositat d’aquesta terra situada al nord de Catalunya. Una zona habitada des de l’època neolítica fins al dia d’avui que es basteix d’una història plena de tradicions i llegendes.

«Es tracta de la reedició, necessària, d’una obra publicada per primera vegada l’any 1984, i que en aquests gairebé quaranta anys s’ha convertit en un element patrimonial més d’aquest espai natural i cultural, com el campanar de Beget o l’església de Santa Bàrbara de Pruneres».
— Pep Berga Vayreda

«Ara, finalment, després de 36 anys, aquell llibre, exhaurit fa molt de temps, tornarà a veure la llum amb la voluntat d’arribar a una nova generació, que també té tot el dret a conèixer la seva terra i el seu passat».
— Joan Sala