Presentació del Campionat de Catalunya de Xous de Patinatge Artístic a Vic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest proper cap de setmana, 30 i 31 de gener, tindrà lloc a Vic, el Campionat de Catalunya de Grups Xou de Patinatge Artístic

IMG_9041

La roda de premsa de presentació del campionat, ha tingut lloc a Vic aquest matí, on Carme Coll, representant del CP Osona, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge (FCP), Manel Gibaja, membre del Comitè de Patinatge Artístic de la Territorial de Barcelona (FCP) i Titi Roca, regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, han explicat la importància del Campionat per diversos motius:

El Campionat de Catalunya de grups Xou és el més important que es fa a nivell estatal i europeu per la seva qualitat amb la participació d’equips d’alt nivell mundial: CPA Olot, CPA El Masnou, CPA Sant Celoni, Reus Deportiu, CPA L’Aldea, CPA Girona, Fundació Vilanova, entre altres i per la quantitat d’equips (64) i d’esportistes (700) vinguts d’arreu de Catalunya. Aquest campionat també té una gran capacitat de convocatòria de públic. Hi assistiran entre 5000 i 6000 espectadors durant els dos dies de campionat. Aquesta xifra el situa entre els campionats oficials de pista amb més afluència de públic a Catalunya.

Enguany, fa 16 anys que es va donar el tret de sortida d’aquesta modalitat al nostre país. Fou al pavelló del Garraf Vilanova i la Geltrú en un torneig d’exhibició. Des d’aleshores fins a l’actualitat els grups xou han crescut de manera significativa arreu i han convertit Catalunya en un país de referència d’aquesta modalitat a nivell internacional. El CPA Olot ha estat 9 vegades campió d’Europa i del Món i s’ha convertit en l’equip que més títols ha obtingut per a l’esport català a nivell internacional.

El xou és un autèntic espectacle de patinatge, plasticitat, creativitat, expressivitat, coordinació, vestuari, música, coreografia i escenografia. Després de les brillants actuacions que hem pogut presenciar en els campionats territorials, el Català de grups a Vic es presenta amb un cartell de participants espectacular.
Tots els aficionats al patinatge artístic tenen l’oportunitat de veure el bo i millor del patinatge artístic català.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE XOUS

Dies: 30 i 31 de gener del 2016
Lloc: Pavelló Castell d’en Planes (Gurb- Vic)
Organitza: FCP, CP Osona i Ajuntament de Vic
Equips: Quartets (16 equips), Juvenils (17 equips), Petits (20 equips), Grans (11 equips).

Comparteix-ho amb els teus amics: