Presentació del llibre “Economia del bé comú”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El coordinador de les comarques de Girona del moviment EBC, Alberto Manchado ens comentarà el llibre i també el funcionament d’aquest model que des de 2010 està sent implementat per centenars d’empreses i organitzacions a més de 15 països. També la xarxa ( que anomenen camps d’energia ) existent actualment tan a Catalunya com a les comarques gironines.

00125042014

“Economia del bé comú” és un nou concepte econòmic i polític promogut per l’austríac Christian Felber, que cerca establir un nou model econòmic basat en una economia sostenible i alternativa al model capitalista i al predomini dels mercats financers.
El nou model vol canviar les principals normes del joc econòmic a fi i efecte que promoguin els valors i comportaments que afavoreixen les relacions humanes.

Actualment els valors econòmic-monetaristes com són el lucre i la competència regeixen les relacions soci-econòmiques i traspassen aquests models de comportament i relació a la vida quotidiana, deixant de banda el valor de la dignitat humana.

Dia: 25/04/2014 – Hora: 19:30 – Lloc:Can Trincheria