Presentació del llibre ‘El primer heroi’, del presentador de TV3 Martí Gironell

Comparteix-ho amb els teus amics:

Presentació del llibre “El primer heroi”, del presentador de TV3 Martí Gironell.  L’acte tindrà lloc el proper dissabte dia 8 de març a les 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Besalú, Plaça Llibertat, 1. La presentació anirà a càrrec de l’autor i de Jaume Roura. “El primer heroi”.

images

Set anys després de triomfar amb “El pont dels jueus” –i fer de Besalú parada obligatòria dels amants de la novel·la històrica–, Martí Gironell torna a mirar cap a la seva terra natal per retratar-nos la vida dels nostres avantpassats fa cinc mil anys.
Pròleg d’Eudald Carbonell. Des de ben jove, l’Ynatse ha demostrat ser un dels caçadors més ràpids, hàbils i valents del clan dels cavalls i s’ha convertit en un membre respectat i admirat d’aquell poblat situat a la riba del llac. L’Ynatse també és un noi eixerit i generós que ha sabut conquerir el cor de l’Aynires, la noia més bonica de la tribu, que li desperta la seva cara més apassionada i salvatge i l’ha omplert de felicitat donant-li el primer fill.
Però unes ombres inquietants amenacen la seva vida: d’una banda enyora el pare, l’antic cap del clan, expulsat quan l’Ynatse era un nen per motius mai aclarits; de l’altra hi ha l’estranya epidèmia mortal que s’ha escampat per la tribu, sobretot en els més petits, i que amenaça de liquidar el poblat sencer. Obeint les ordres d’en Baasi, el bruixot de la tribu –que li ha fet de pare durant tots aquests anys–, el jove caçador emprèn tot sol un viatge fins al Cercle de Pedra, on diuen que hi pot trobar el remei per guarir la malaltia.
Durant aquesta travessia incerta i plena de perills, l’Ynatse descobrirà altres pobles, tribus i clans d’un món desconegut i alhora prodigiós que miren cap al futur amb els ulls ben oberts. circulo.es

Comparteix-ho amb els teus amics: