Presentació a Sant Feliu de Pallerols del llibre “Camí de cendres” de Biel Cussó

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte dia 27 de novembre a les 19:00 h. tindrà lloc a la Capella del Roser de Sant Feliu de Pallerols, la Presentació del llibre “CAMÍ DE CENDRES” de Biel Cussó. L’autor conversarà amb Sebastià Bennasar, periodista, escriptor i crític literari.

Resum de CAMI DE CENDRES

Em dic Victor; Victor Leighton. Tinc setanta anys i, avui, 4 de gener de 2019, em disposo a narrar la meva vida amb l’únic objectiu de poder tornar a veure la meva filla abans que sigui massa tard. Fa mes de trenta anys que no en se res, i, durant tot aquest temps, he hagut de fer front a la soledat, la tristesa, la ràbia i la covardia, únicament per mantenir-la fora de perill. Pero m’he fet gran, i, despres d’haver sofert un patiment indescriptible, llarg i agonic, l’única cosa que em queda es retrobar-me i encarar-me amb el passat; encara que, per aconseguir-ho, hagi de travessar un camí de cendres.