Presentada la novel·la ‘Entre Nosaltres’ al Castell de Juvinyà

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte ha tingut lloc la presentació del llibre ‘Entre Nosaltres’, una novel·la escrita per les garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer que narra la història de dues germanes que, després de molts anys de no saber res l’una de l’altra, reprenen la comunicació per correu electrònic.

El Castell de Juvinyà ha acollit aquest acte que ha anat acompanyat d’una actuació a càrrec de la companyia Una Càpsula de Teatre amb música en directe, que han interpretat un fragment del llibre.

Tot i que cap de les dues es dedica professionalment a l’escriptura, ambdues han fet incursions en aquest àmbit. La Jenni Rodà ha guanyat alguns certàmens literaris i ha publicat uns quants relats, com “La iaia”, “Pati andalús”, “Pintaungles de colors”, “La col·lecció de copes de cristall”, “Per un glop de líquid daurat” i “L’habitació d’hotel”. A més té un espai de relats a la revista digital Descriu, titulat “Calaix de sastressa”, i una pàgina web www.jenniroda.cat on publica tot el que va escrivint.

La santjoanenca Neus Verdaguer va publicar, l’any 2016, Si no hi ha demà, un llibre solidari (tots els beneficis van ser per a l’AFANOC), autoeditat i escrit a quatre mans amb Sílvia Pagès, la protagonista de la història. També el 2016 va guanyar el certamen literari organitzat per la FEPCCAT amb el conte infantil La cursa de barques, i el 2017 va publicar el relat “Diuen…” dins de l’antologia Lluitem junts.

Aquesta no és la primera vegada que les dues garrotxines escriuen una novel·la juntes, ja que plegades han estat les guanyadores del 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida amb Històries íntimes, una novel·la que es publicarà aquest mes de juny de la mà de l’editorial Bromera.

La presentació del llibre ha comptat amb parlaments de Càndid Sempere i les autores, i al finaltizar l’acte tothom va poder adquirir el llibre, editat per l’editorial Gregal, i van gaudir d’un pica-pica gentilesa de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

ENTRE NOSALTRES 2

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts