Presentada la novel·la eròtica ‘Històries íntimes’, de Jenni Rodà i Neus Verdaguer

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat divendres 29 de juny, a Can Trincheria d’Olot, Jenni Rodà i Neus Verdaguer van presentar Històries íntimes, una novel·la escrita a quatre mans que va guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el setembre del 2017 i que ha estat editada per Bromera, dins la col·lecció L’Eclèctica, aquest mes.

L’obra se centra en set persones, totes dones, d’una mateixa família i en com cada una d’elles, en funció de l’època en què els ha tocat viure, de les seves experiències pròpies i de les seves decisions i/o resignacions, viu la seva sexualitat.

A l’acte de presentació, a banda de les dues autores, hi va intervenir Càndid Sempere, professor de llengua castellana i literatura. També hi va haver una lectura dramatitzada d’alguns fragments de la novel·la a càrrec de Sandra Vilarrasa i l’acompanyament musical, al piano i a la guitarra, per part de Laura Plasència.

Presentació d’‘Entre nosaltres’ i d’‘Històries íntimes’ a Sant Jaume de Llierca

Jenni Rodà i Neus Verdaguer presentaran els seus dos últims projectes, els quals han estat elaborats a quatre mans, a Sant Jaume de Llierca. El primer d’ells és Entre nosaltres, un llibre editat per Gregal i que va sortir coincidint amb la Diada de Sant Jordi, que tracta de la història de dues germanes que reprenen la comunicació a través dels correus electrònics després d’uns quants anys de no saber res l’una de l’altra.

Històries íntimes, per la seva part, és una novel•la que va guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el setembre del 2017 i que ha estat editada per Bromera, dins la col·lecció L’Eclèctica, aquest mes de juny. L’obra se centra en set persones, totes dones, d’una mateixa família i en com cada una d’elles, en funció de l’època en què els ha tocat viure, de les seves experiències pròpies i de les seves decisions i/o resignacions, viu la seva sexualitat.

L’acte de presentació dels dos llibres serà el dimecres 4 de juliol, a les 19 hores, a l’Espai Sociocultural El Fil (carrer Indústria 7-9) de Sant Jaume de Llierca. Hi haurà les intervencions de Lourdes Barris, regidora de Cultura de l’ajuntament, i de les dues autores.