Presentada una alternativa de circulació i ordenació viària al barri Sec de Sant Joan les Fonts que se sotmet a enquesta participativa

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha presentat una proposta de reforma de la circulació i de zones d’aparcament al barri Sec.

Tot plegat perquè en el ‘Quedem a la Plaça?’ que s’hi va fer, els veïns van plantejar reiteradament una sèrie d’inquietuds i queixes entorn a la circulació viària i d’aparcaments que generaven sensació d’inseguretat o perill. En aquell moment, es va acordar que el consistori presentaria una opció alternativa.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha contractat els serveis d’una enginyeria especialitzada i externa que ha estudiat la zona i ha fet una nova proposta tècnica de circulació i aparcament al Barri Sec. Van ser els mateixos responsables els que van presentar el projecte als veïns, en una trobada que va tenir lloc al Centre Sociocultural.

Un cop feta la proposta, són els mateixos veïns els que decidiran si volen introduir els canvis o deixar-ho com està actualment. Per això, se’ls ha fet entrega d’una butlleta per participar en una enquesta participativa per la qual hi ha termini obert de votació on es poden pronunciar al respecte.

D’aquesta manera, el govern aposta per una governança compartida en la gestió municipal. Són els veïns qui comparteixen les inquietuds en el ‘Quedem a la Plaça?’, l’Ajuntament qui cerca una possible solució i en fa el retorn a la ciutadania i aquesta, al final, acaba validant o no la solució.