Presentades les dues novel·les de Rodà i Verdaguer a Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Jenni Rodà i Neus Verdaguer van presentar, el 4 de juliol, els seus dos últims projectes, els quals han estat elaborats a quatre mans, a Sant Jaume de Llierca, a l’Espai Sociocultural El Fil.

El primer d’ells és Entre nosaltres, un llibre editat per Gregal i que va sortir coincidint amb la Diada de Sant Jordi, que tracta de la història de dues germanes que reprenen la comunicació a través dels correus electrònics després d’uns quants anys de no saber res l’una de l’altra.

Històries íntimes, per la seva part, és una novel·la que va guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el setembre del 2017 i que ha estat editada per Bromera, dins la col·lecció L’Eclèctica, aquest passat mes de juny. L’obra se centra en set dones d’una mateixa família i en com cada una d’elles, en funció de l’època que els ha tocat viure, de les seves experiències pròpies i de les seves decisions i/o resignacions, viu la seva sexualitat.

A l’acte hi van participar les dues autores i també Lourdes Barris, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca.