Presentat el nou llibre ‘El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts’ a càrrec dels investigadors locals Manel Soler i Josep Oliveras i Lurdes Masmitjà

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte 22 de desembre a les sis de la tarda, va tenir lloc al Monestir de Sant Joan les Fonts, la presentació del llibre “El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts” de Manel Soler, Josep Oliveras i Lurdes Masmitjà, emmarcat dins els actes del Desembre Cultural del municipi.

La presentació va anar acompanyada de l’actuació de Laura Plasència i Elisa Planagumà que van oferir un recull de cançons, i al final de l’acte hi hagué un vernissatge per a tots els assistents a càrrec de Jordi Vilarrasa.

Sant Joan les Fonts és un municipi molt ric en valors patrimonials i amb la presentació d’aquest llibre dins el Desembre Cultural es deixa constància del valor que té per a tots els veïns i veïnes la història del municipi. Aquesta publicació és un gran treball de recerca, que evidencia exhaustivament d’on venim els santjoanencs i santjoanenques i tot el que ha representat per al nostre municipi les diferents guerres i batalles, així com també els elements testimonials que n’han quedat. Durant la presentació es va fer entrega d’un exemplar a cada família del municipi.

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts