Quina és la despesa de l’Ajuntament d’Olot en lloguers de diversos espais, rèntings de vehicles de seguretat i d’equipament informàtic?

Comparteix-ho amb els teus amics:

elgarrotxi.cat enceta una sèrie de publicacions per fer públic les “curiositats” dels PRESSUPOSTOS 2022 de l’Ajuntament d’Olot. Avui comentarem la despesa del consistori olotí en lloguers de diversos espais, rèntings de vehicles suposadament els policials i d’equipament informàtic.

LLOGUERS I RENTING

LLOGUERS 195.000 €
COWORKING (LLOGUER) 7.400 €
LLOGUER LOCAL EME I IDEAL 35.600 €
RENTING INSTAL.CAMP GESPA PLA DE DALT 58.080 €
RENTINGS VEHICLES SEGURETAT 49.500 €
RENTINGS EQUIPAMENT INFORMATICA, Arrendaments i cànons 83.700 €

TOTAL: 429.280 euros

– NO ES DISPOSA DE MÉS INFORMACIÓ –

ACLARIMENT IMPORTANT: Tot i que l’ajuntament ens ha facilitat una informació “general” resumida, que posteriorment s’ha publicat en la web del consistori, curiosament després de la nostra petició. L’ajuntament NO ens vol facilitar els detalls d’aquests, i com a única resposta és el silenci. D’altres anys, ni tan sols això, malgrat que altres mitjans locals si tenen accés a aquesta informació. Tot plegat, bastant lamentable, i que no és la primera vegada que ens passa. Que cadascun tregui les seves pròpies conclusions. És evident que alguns polítics no agrada que hi hagi mitjans de comunicació lliures, independents i amb el seu propi criteri.