Primer aniversari del Mercat d’Art Km0 de La Volta a Girona

10è Mercat d'Art Km0 de La Volta. Plaça Sant Narcís, Girona. /Carles Palacio Cessió de drets de reproducció i explotació en exclusivitat a Estudi Fang
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’abril de 2015 va néixer el Mercat de La Volta a la plaça de l‘Assumpció del barri de Sant Narcís de Girona, dedicat a la creació i la nova artesania. Sota la denominació d’Art Km0, el mercat fomenta el contacte directe entre creadors del territori i visitants, i recupera l’espai públic com a lloc de trobada i intercanvi d’idees a través de tallers i activitats culturals (música en viu, exposicions d’arts visuals de creadors emergents, exhibicions de processos creatius, cuina popular, etc.).

Gràcies a l’esforç i la creativitat d’un grup heterogeni i entusiasta format pels residents de La Volta, els paradistes del mercat, els veïns del barri i els visitants, el mercat d’Art Km0 ha anat creixent cada mes per convertir-se en un esdeveniment de referència del territori que celebra la cultura en el seu sentit més ampli.

Per celebrar-ho com cal, el proper dissabte 9 d’abril l’horari s’amplia de 10 a 20h per festejar amb la llum primaveral aquest primer any de vida i envoltats de bons companys:

Concert de CRU!, el Dj resident Quelic, la publicació cultural Surtdecasa que també celebra el seu primer aniversari, els escriptors d’Edicions Tremendes, els creadors del col·lectiu Nyam-Nyam, la companyia de clown LePuant i tota la resta de còmplices habituals de La Volta que ofereixen tallers, activitats i exhibicions per a tots els públics.

A més, per celebrar el primer any s’ha organitzat la primera cursa de La Volta per a patinets, tricicles i altres vehicles sota les voltes de la plaça de l’Assumpció.

També s’inaugura l’exposició “La pell sensible” de l’artista resident de La Volta Marta Salvador (L’Encès) a l’espai expositiu La Cova de La Volta al local número 15.

10è Mercat d'Art Km0 de La Volta. Plaça Sant Narcís, Girona. /Carles Palacio Cessió de drets de reproducció i explotació en exclusivitat a Estudi Fang
10è Mercat d’Art Km0 de La Volta. Plaça Sant Narcís, Girona. /Carles Palacio
Cessió de drets de reproducció i explotació en exclusivitat a Estudi Fang