Primer cap de setmana del Sismògraf transformat, amb l’estrena de Sempreviva, de Mar Gómez, dissabte i el Sismoday al Parc, diumenge.

Comparteix-ho amb els teus amics:

Primer cap de setmana del Sismògraf transformat, amb l’estrena de Sempreviva, de Mar Gómez, dissabte i el Sismoday al Parc, diumenge.

El diumenge 20 de setembre es farà el Sismoday al Parc Nou. Aquesta jornada es presenta com una redefinició de l’Itinerari de dansa al Parc Nou però que tindrà una sessió al matí i una a la tarda. Al matí (12 h), es podrà veure Expectations will not kill you d’Osa + Mujika, Campo Cerrado de Daniel Doña Compañía de danza, Parrà de Miquel Barcelona, Underneath de Lali Ayguadé i Echoes de Moveo. A la tarda (16.30 h) hi haurà ¿A quién le importan las heridas cuando se está bailando? d’Antes Collado, Rise de Wonderground, i Young blood d’Arnau Pérez.

La prèvia del Sismoday serà amb l’estrena de Sempreviva de la Cia. Mar Gómez (19 de setembre, 18.30 h al Teatre Principal d’Olot), que havia d’inaugurar el festival el passat abril.

També el dia 19 a la tarda Maria de Marias i Andrew Colquhou (Livemedia) faran una acció performàtica al Volcà Aiguanegra que porta per nom Un entorn, un mitjà, un món, una certa contemporaneïtat i que es podrà seguir in situ, a través de Twitter i a la sala d’actes del Museu de la Garrotxa. El 26 de setembre faran una segona sessió des de Sant Miquel del Mont.

Un entorn, un mitjà, un món… (Acte 1)
Maria de Marias i Andrew Colquhoun
Dissabte 19 de setembre de 2020, 17.30 h, Volcà d’Aiguanegra

Un entorn, un mitjà, un món… (Acte 1)

Des del volcà Aiguanegra els artistes Maria de Marias i Andrew Colquhoun faran una sèrie de lectures|actuacions de vídeo livestream a partir d’assaigs i escrits que en el seu conjunt descriuen una humanitat i una certa contemporaneïtat definida com un «ambient electrònic».

A més de poder seguir l’acció en directe a través d’Internet i a la pantalla instal·lada a la Sala d’actes del Museu de la Garrotxa, també us convidem a estar amb nosaltres i fer junts l’excursió. Això es coordinarà amb l’establiment previ de protocols que incloguin poder seguir igualment la transmissió livestream amb el mòbil i auriculars in situ.

Sempreviva
Cia. Mar Gómez
Dissabte 19 de setembre de 2020, 18.30 h, Teatre Principal d’Olot

Sempreviva

Sempreviva és el primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez. Un espectacle interdisciplinari amb música en directe que es mou entre el realisme i la paròdia.

La sempreviva és una planta perenne molt resistent a les condicions més dificultoses de creixement. Una supervivent. Com la protagonista del nou espectacle de la Cia. Mar Gómez: un personatge que planteja, en clau d’humor, la rocambolesca història d’una dona atrapada en els valors sexistes de la nostra societat actual.

Una realitat en què conviuen, per un costat, l’ascendent impuls feminista, i, per l’altre, un substrat cultural d’un sexisme recalcitrant. Dues realitats oposades que es manifesten en paral·lel.

Una història de resistència i alliberació sobre els nostres propis límits, aquells que més ens costa sobrepassar.

Sismoday al Parc
Res no es crea ni es destrueix, tot e(n)s transforma
Diumenge 20 de setembre de 2020, 11.30 h, Parc Nou

I així hem transformat aquest Sismògraf 2020 que no va poder ser a l’abril, en aquesta festa de la dansa al Parc Nou. Tot un dia per gaudir de la natura, de la dansa i de la companyia!

Amb espectacles de les companyies:
Antes Collado
Osa-Mújica
Miquel Barcelona
Daniel Doña
Lali Ayguadé i Lisard Tranis
Wonderground
Moveo
Arnau Pérez