Primer concurs literari per a Joves a la Garrotxa contra la discriminació de gènere

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’IDEAL–OJG, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística d’Olot – la Garrotxa i la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot, organitza el primer concurs literari per a joves de 12 a 30 anys contra la discriminació de gènere.

La iniciativa va sorgir d’una jove, amb inquietuds artístiques i literàries, que participa de les activitats de l’IDEAL–OJG. Després de diverses converses amb els tècnics del servei, va decidir començar a liderar la iniciativai generar una proposta per concretar el projecte.

concursliterari

El concurs té un doble objectiu, d’una banda, treballar per promoure la creació literària en català i, de l’altra, que els joves puguin expressar diverses situacions, imaginàries o reals, per explicar discriminacions de gènere que existeixen a la nostra ciutat o comarca i que sovint, per la raó que sigui, queden en l’oblit o senzillament no surten a la llum.

La discriminació de gènere és un problema de la societat en general, i des de l’IDEAL–OJG volen incidir-hi amb tots els mitjans possibles per aconseguir que totes les persones puguin viure en llibertat independentment del seu gènere o de la seva identitat sexual.

Per a conèixer les bases del concurs, podeu visitar la pàgina web de l’IDEAL–OJG

Més info: lideal.olot.cat