Primer concurs Ratafia Russet d’interpretació per a sac de gemecs

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Escola Municipal de Música d’Olot, amb la complicitat del festival Cornamusam, convoca el primer concurs Ratafia Russet d’interpretació per a sac de gemecs, amb motiu del 25è aniversari del festival. Fins al 12 de juny, els participants poden enviar un vídeo interpretant el ball de la Cabreta a info@cornamusam.org.

El dia 18 de juny, dia del Cornamusam, s’escollirà el guanyador. A les onze del matí, a l’Escola Municipal de Música, tindrà lloc la fase eliminatòria. Els aspirants hauran d’interpretar la Jota borsària, de Jordi Vallverdú, i una peça a elecció de cadascú. Un jurat format per professors de sacs de gemecs i músics de prestigi en el camp de la música tradicional escollirà els tres finalistes, que actuaran a la fase final.

A les deu de la nit, abans del concert de Duncan Chisholm Trio, oferiran un concert en directe d’una durada màxima de cinc minuts. El jurat estarà format per dos músics de reconegut prestigi dins el camp de la música tradicional. El públic assistent al concert també podrà votar el guanyador.

El guanyador rebrà 250 euros en metàl·lic i tindrà l’honor d’interpretar la tocada d’inici des del balcó dels espants de Sant Esteve del Cornamusam de l’any que ve. A més, l’afortunat també podrà tocar al Centre Artesà Tradicionàrius dins el cicle La Taverna d’aquesta tardor. El segon classificat rebrà 150 euros i el tercer finalista se’l premiarà amb 75 euros. Tots els premis en metàl·lic els aportarà Ratafia Russet, patrocinador del concurs.

Premi Ratafia Russet