Primer Tecnointercanvi a l’Ideal–Oficina Jove de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte 1 d’octubre, de les 16:30 a les 19:30 tindrà lloc a l’Ideal-OJG el primer intercanvi de tecnologia entre joves.

Sota el nom de tecnoitercanvi, l’Ideal-OJG crea aquesta jornada per tal que els i les joves de la ciutat i la comarca puguin intercanviar aparells electrònics que ja no utilitzen però que encara els queda vida útil. El principal objectiu és fomentar el reciclatge de tecnologia i conscienciar de la importància de veure que moltes coses encara poden fer servei a algú. També, posar en valor l’intercanvi com a una eina alternativa i totalment viable al comerç habitual. Per a que la jornada sigui un èxit, s’han creat unes bases que es poden consultar a la web de l’Ideal-OJG.

L’activitat està pensada per a joves de 12 a 30 anys. Tots els joves que siguin menors d’edat hauran de portar signada una autorització dels responsables adults. (Es pot descarregar a lideal.olot.cat o recollir-la a l’Ideal-OJG).

De manera paral·lela i aprofitant aquesta jornada, l’Ideal-OJG recollirà mòbils vells per col·laborar amb la Fundació Mona que, a partir del seu reciclatge i aprofitament, n’extreu recursos per a la seva activitat de protecció dels primats.