Primeres imatges de ‘Ocho apellidos catalanes’

Comparteix-ho amb els teus amics:

‘Ocho apellidos catalanes’ arribarà a les pantalles dels cinemes el 20 de novembre. Gran part del film s’ha rodat a l’Empordà i la ciutat de Girona

Primeres imatges de ‘Ocho apellidos catalanes’, seqüela de la pel·lícula espanyola més taquillera de la història que novament ha dirigit Emilio Martínez-Lázaro a partir d’un guió de Borja Cobeaga & Diego San José. Als Dani Rovira, Clara Llac, Karra Elejalde i Carmen Machi de la primera part s’uneixen Berto Romero, Rosa María Sardà i Belén Cuesta en aquesta continuació en la qual Amaia, després de trencar amb Rafa s’enamora d’un català; les alarmes de Koldo s’activen i s’aventura a creuar la frontera d’Euskadi, creuar Navarra i Aragó i recuperar a la seva noia costi el que costi… amb l’ajuda de Rafa. La seva estrena, el proper 20 de novembre.

Un rodatge molt gironí

Tres quartes parts del films s’han rodat a comarques gironines, on l’equip ha estat gravant cinc setmanes des de l’11 de maig. Els escenaris escollits han estat Monells, Llagostera, Vulpellac, la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Palafrugell i el call jueu de Girona.

En aquestes poblacions es van mobilitzar centenars de persones que es van presentar als càstings per fer d’extra. Només a la convocatòria de Girona es van fer llargues cues al Centre Cultural la Mercè. La productora buscava 2.000 figurants.

El director de la cinta, Emilio Martínez-Lázaro, ha assegurat que aquesta segona part és una “comèdia conciliadora” que demostrarà que els catalans són capaços de riure’s de sí mateixos. “Ja ho hem testat als llocs on rodem, la gent té menys prejudicis dels que surten als diaris”, ha dit. El director va argumentar que s’havia fixat en Girona perquè “és el centre de la identitat catalana”.

A banda de les comarques gironines, la pel·lícula també s’ha rodat al País Basc, Madrid i Sevilla, on han acabat aquesta mateixa setmana. La segona part està produïda per LaZona Films, i 2014HDP A.I.E per Telecinco Cinema, i compta amb la col·laboració de Mediaset España i Canal +. Serà distribuïda per Universal Pictures International Spain.

‘Ocho apellidos vascos’ ha estat la pel·lícula espanyola més taquillera recaptant 56,2 milions d’euros i, amb 9,5 milions d’espectadors, és el tercer film més vist a l’Estat. Caldrà veure quina resposta obté del públic a partir del 20 de novembre, quan arribi a les pantalles de cinema.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=MQIpBaxYv-c” width=”560″ height=”315″]