ANUNCIA’T

Aprofita els nostres preus per anunciar el teu negoci o esdeveniment a elgarrotxi.cat. Soms líders en la xarxa social més utilitzada a la Garrotxa, Facebook, amb prop de 8.000 seguidors. Google Analytics ens certifica entre 25.000 i 30.000 usuaris únics de mitjana cada mes i ens situa entre les 10 webs locals més vistes de la demarcació de Girona amb més de 300.000 visites al mes, i per davant de mitjans de comunicació tradicionals com TV i Ràdio locals (segons dades de l’IDESCAT i EGM).

PROMOCIÓNS:

TARIFA MINI: 1 MES per 100 EUROS (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web. D’una mida de 400 x 400 px i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres perquè hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

6 MESOS per 200 EUROS (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web. D’una mida de 400 x 400 px. Amb la possibilitat de modificar-lo sempre que ho consideris oportú (màxim un cop a la setmana) i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres per què hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

TARIFES:

3 mesos per 200 euros (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web. De mida NORMAL (400 x 200 px). Amb la possibilitat de modificar-lo sempre que ho consideris oportú (màxim un cop a la setmana) i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres per què hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

6 mesos per 300 euros (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web. De mida NORMAL (300 x 200 px). Amb la possibilitat de modificar-lo sempre que ho consideris oportú (màxim un cop a la setmana) i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres per què hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

12 mesos per 500 euros (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web. De mida NORMAL (400 x 400 px). Amb la possibilitat de modificar-lo sempre que ho consideris oportú (màxim un cop a la setmana) i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres per què hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

OFERTA PER PUBLICITAR ESDEVENIMENTS PUNTUALS:

Per 50 euros (IVA no inclòs), podràs publicitar (anunci) del teu esdeveniment (festa major, activitat, exposició, xerrada, etc.) en totes les pàgines de la nostra web fins 4 setmanes abans de l’activitat. Mida del baner NORMAL (400 x 400 px). L’anunci el podràs enllaçar on vulguis (una web, Blog, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina en blanc que et proporcionarem nosaltres perquè hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

Per ajuntaments, associacions i col·lectius, tarifes personalitzades a consultar

Contacte amb nosaltres aquí