ANUNCIA’T

Comparteix-ho amb els teus amics:

Soms el primer diari digital creat com a tal i a la Garrotxa fa quasi 10 anys, això no ens ho treu ningú, i les dades d’audiència (oficials) ens demostren que soms unes de les 10 webs locals de la demarcació de Girona en audiència segons la comparativa de l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Així ho demostra les més de 122.000 persones que es varen connectar a elgarrotxi.cat durant el 2018 i una mitjana mensual de 25.230 usuaris habituals a la web, segons Google Analytics. En xarxes socials també tenim gran suport, entre totes les plataformes sumem més de 16.000 seguidors i més del 80 % de les entrades a la web es fan directament via xarxes socials o de comparticions.

Per localitzacions, la demarcació de Girona se situa en primer lloc, seguida de Barcelona i la resta de l’estat. I amb relació a la comparativa de la resta de mitjans locals tradicionals com TV i Ràdio locals i setmanaris, estem per sobre de la mitja, segons dades de l’IDESCAT i EGM.

PREUS i PLANS:

1 MES per 100 EUROS (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web i difusió també a través de les nostres xarxes socials. D’una mida de 400 x 400 px i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres perquè hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

6 MESOS per 200 EUROS (IVA no inclòs), podràs tenir el teu anunci en totes les pàgines de la nostra web i difusió també a través de les nostres xarxes socials. D’una mida de 400 x 400 px. Amb la possibilitat de modificar-lo sempre que ho consideris oportú (màxim un cop a la setmana) i enllaçar-lo on vulguis (una web, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina que et proporcionarem nosaltres per què hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

OFERTA PER PUBLICITAR ESDEVENIMENTS PUNTUALS:

Per 50 euros (IVA no inclòs), podràs publicitar (anunci) del teu esdeveniment (festa major, activitat, exposició, xerrada, etc.) en totes les pàgines de la nostra web fins 4 setmanes abans de l’activitat. Mida del baner NORMAL (400 x 400 px). L’anunci el podràs enllaçar on vulguis (una web, Blog, Facebook, Twitter, etc.) o amb una pàgina en blanc que et proporcionarem nosaltres perquè hi hagui tota la informació que vulguis publicitar.

PREUS ESPECIALS:

Per ajuntaments, associacions i col·lectius, tarifes personalitzades a consultar

Contacte amb nosaltres aquí