Prop de 400 persones participen a la gimcana de pares i fills organitzada per Espai Gironès

Comparteix-ho amb els teus amics:

La iniciativa s’emmarca en la campanya “10 anys, 10 moments” del Centre Comercial que s’està duent a terme durant aquest any. Prop de 400 pares amb els seus fills, d’entre 4 i 12 anys, van participar dissabte en la gimcana que es va organitzar a l’Espai Gironès de Salt emmarcada en la celebració del Dia del Pare. Concretament es van inscriure un total de 192 parelles, que tenien com a repte ser els més ràpids en recórrer una pista inflable amb diferents obstacles. La gimcana va començar a dos quarts d’onze del matí fins a les dues de la tarda i va continuar de dos quarts de cinc a vuit de la tarda. Aquesta iniciativa va tenir un gran ressò i una molt bona acollida per part de les famílies.

DDOcat_Espai Girones (1)

Els guanyadors van ser la parella formada per Lluís i Marc Prado, de Girona, que van recórrer la pista en 8 segons i 92 centèsimes, i van rebre un regal d’un cap de setmana a Port Aventura per a quatre persones. La parella finalista va ser, Jordi i Marc Borrat, de Figueres.

El regal forma part de la campanya “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès ha impulsat aquest 2015 per tal de compartir la celebració de l’aniversari amb els seus clients a través de 10 esdeveniments que es portaran a terme durant aquest any. La gimcana de dissabte és el tercer d’aquests 10 moments (el primer va ser un premi per a una família d’un cap de setmana a Vallter i el segon un regal d’una festa d’aniversari a un nen de 10 anys). Els responsables de l’Espai Gironès consideren que la campanya és una forma de tornar als gironins la confiança que ells li han dipositat i que l’han convertit en un centre comercial de referència a les comarques de Girona.

Comparteix-ho amb els teus amics: