Aquest dijous inauguració de la renovada Plaça de les Fonts després del procés amb els veïns

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 29 de juliol tindrà lloc la inauguració de la reforma de la Plaça de les Fonts. La plaça ha estat objecte d’una reforma després que en un ‘Quedem a la Plaça?’ es posés sobre la taula la necessitat de revisar els diferents espais i els usos que se’n feien.

El procés ha passat per diferents fases. En primer lloc, al ‘Quedem a la Plaça?’ fet a la Plaça de les Fonts es va apuntar que hi havia algunes zones que no tenien gaire ús des de la seva creació (un espai de petanca) i que això podria canviar-se. A partir d’aquí, es va convidar els veïns a fer propostes (a causa de la pandèmia, s’ha hagut de fer per correu electrònic). D’aquí se n’ha fet una pluja d’idees que s’ha traslladat als serveis tècnics municipals donant com a resultat un nou projecte de millora de la plaça que ara els veïns han pogut tornar a valorar abans de portar-lo a la pràctica. El resultat és la creació d’un nou espai per a jocs infantils pavimentat amb paviment tou de color que tindrà uns bancs de gusta i tres espais de diversió per a la mainada.

Aquesta Plaça doncs es reforma de manera participada i consensuada entre els seus usuaris immediats, que en podran fer un ús més ajustat a les seves necessitats i prioritats. La inauguració serà el dijous 29 de juliol a les 7 del vespre i inclourà una animació infantil amb la xerinola d’en Rikus.

Comparteix-ho amb els teus amics: