Pugen un 6,8% els usuaris de l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Coneix les dades més destacades dels visitants al nostre municipi que han passat per l’Oficina de Turisme al llarg del 2019.

El nombre de visitants atesos a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts va pujar un 6,8% el 2019 respecte l’any anterior. En total, aquest equipament municipal va atendre 7.216 persones, el que suposa un increment de 465 respecte el 2018. Unes dades que segons l’alcaldesa i regidora de Turisme, Maria Vidal, assenyalen “la confirmació d’una feina feta a llarg termini per posar en valor el patrimoni arquitectònic i natural del nostre poble”.

Sota l’eslògan de Vulcanisme i Natura, el municipi s’ha anat posicionant amb els atractius que hi ha als tres nuclis de Sant Joan les Fonts: Sant Joan, la Canya i Begudà. Pel què fa a la procedència dels visitants, un 77% són del país, un 9% de l’Estat, un 11,5 de la resta d’Europa i un 1,8% del món.

Són sobretot famílies (34,7%), parelles (30%), grups d’amics (19,4%) o de jubilats (9,3%). En menor mesura, el perfil inclou a grups d’estudiants (3,5%) i individuals (3,1%).

4 de cada 5 visitants que assisteixen a l’Oficina de Turisme venen atrets per les propostes que es poden fer a Sant Joan les Fonts i venen sobretot a fer itineraris (91,8%). Pel què fa als serveis, s’interessen per la restauració amb un 41%, el transport i les comunicacions amb un 27,2%, les àrees de pícnic amb un 7,4% i el comerç amb un 7,1%.

Finalment, pel què fa a les visites guiades, se n’han fet 70 amb 492 assistents.

Info: Ajunt. Sant Joan les fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: