Puigdemont: “Intentaré ser digne de les vostres esperances. Visca Catalunya lliure!”

Núria Julià: El candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, exposa el seu programa durant el debat d'investidura.
Comparteix-ho amb els teus amics:

El nou president de la Generalitat ha agraït el suport dels 70 diputats que l’han investit i també ha donat les gràcies als que no l’han votat

Núria Julià: El candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, exposa el seu programa durant el debat d'investidura.
Núria Julià: El candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, exposa el seu programa durant el debat d’investidura.

“Intentaré ser digne de les vostres expectatives i de les vostres esperances. Visca Catalunya lliure!”. Aquestes han estat les primeres paraules del 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha volgut adreçar-se breument als diputats un cop investit. Puigdemont ha donat les gràcies a tots aquells que l’han votat, els 62 diputats de JxSí i 8 de la CUP, però també als que no ho han fet. També ha recordat el ja expresident de la Generalitat Artur Mas, així com la gent que li ha fet costat la seva família, la seva dona i els seus companys de Girona. El primer que ha fet Puigdemont quan ha estat investit ha estat abraçar-se amb Mas, però després ha saludat també la cupaire Anna Gabriel, el president d’ERC, Oriol Junqueras, i el cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva.