Que has de fer en cas d’una agressió sexista, sexual o LGTBIfòbica a les Festes del Tura?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest any a les Festes es posarà en marxa un punt lila.

S’instal·larà una carpa, degudament identificada, davant del local de les entitats Passeig d’en Blay, 6 (Firal Petit) i també es disposarà d’aquest local en cas d’atenció que requereixi un espai més tranquil i reservat. L’horari del Punt Lila serà de les 12 de la nit fins les 6 de la matinada durant les quatre nits de Festes, del 6 al 9 de setembre i serà gestionat per l’entitat empordanesa Medusa, Transformació Social amb perspectiva de gènere que té experiència amb aquest tipus d’actuacions.

També es disposarà de marxandatge i material informatiu d’entitats implicades en l’atenció i eradicació de violències que pateixen dones i persones dels col·lectius LGTBI.

El dilluns 2 de setembre a les 19h al Torín hi haurà una formació –xerrada on s’explicarà de què estem parlant quan parlem d’agressions sexistes, sexuals i LGTBIfòbiques i quin és el circuït d’actuació en cas d’agressió.

Aquesta formació va adreçada a professionals que intervenen en casos d’agressió, a les entitats que gestionen barraques i a totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

Foto: Imatge d’arxiu d’un Punt Llila – plataformadecomunicacio.com