Que l’hi demanen els olotins a l’alcalde Pep Berga?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Que l’hi demanen els olotins a l’alcalde Pep Berga?

Durant aquests dies ja s’ha vist sobradament a les xarxes socials el que vol la ciutadania olotina després que l’equip de govern intentes pujar d’una manera abusiva els impostos. Contra tot pronòstic els olotins i olotines de totes les edats demanen més seny a l’hora de fer coses a la ciutat i prioritzar les necessitats dels barris.

Curiosament es va veure molta gent gran a la protesta del passat dimarts 29 d’octubre, en contra de les polítiques que volien tirar endavant Pep Berga, que suposadament són del vot majoritari de Jxcat.

Que demana principalment la gent a l’alcalde Pep Berga:

“NO” a l’Espai Cràter

No hi ha discussió possible. Els olotins majoritàriament, no volen l’Espai Cràter. La principal raó és perquè el consideren projecte totalment innecessari.

Reducció de les aportacions als mitjans de comunicació

Darrerament ja s’han escoltat veus i comentaris d’un tema que no es vol xarrar gaire per les parts interessades, i són les grans aportacions que fa l’Ajuntament d’Olot als principals mitjans de comunicació locals. Principalment a Olot Televisió, i que a les xarxes ja demanen el seu tancament, i fins i tot es van poder sentir crits del públic de “Fora Olot Televisió” a l’últim ple.

Prioritzar les inversions als barris

Un tema que també és s’ha comentat a les xarxes, és el suposat “l’abandonament” per part de l’ajuntament dels barris d’Olot i que la gent reclamen més atenció per davant de fires, firetes i activitats que no aporten res a la ciutadania en general.

Aquest són els principals temes que la gent retreu a l’equip de govern a les xarxes socials. Aquest dilluns s’aprovarà la pujada del 4% en comptes de la del 14%, i de moment sembla que l’ajuntament no renunciarà a cap d’aquestes demandes. Per altra banda, s’ha tornat a recollir més signatures perquè un 4% encara és excessiu segons opina la gent i els grups de l’oposició.

Tot plegat es veurà a avui al ple extraordinari que s’ha organitzat per aquest vespre a les 18 h.