Quim Arrufat (CUP-AE), segon convidat del cicle d’Estelada 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

El segon convidat del cicle I després de la consulta, què?, que des del mes de gener organitza Estelada 2014 en col.laboració amb diverses entitats d’Olot i de Catalunya, és Quim Arrufat, diputat de la CUP-AE al Parlament de Catalunya.

quim-arrufat2

Arrufat és nascut a la Seu d’Urgell (Alt Urgell) el 1982, llicenciat en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser responsable de relacions internacionals i cooperació del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) (2007-2010), a través del qual va ser actiu al Consell Internacional del Fòrum Social Mundial, al Consell de Drets Humans de l’ONU i a la Xarxa Mundial. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (2009-2012).

Forma part de diverses comissions, entre d’altres, d’ensenyament i universitats, de territori i sostenibilitat, de cultura i llengua, d’igualtat de les persones, de polítiques de joventut, d’investigació sobre possibles responsabilitats derivades de l’actuació i la gestió d’entitats financera i la possible vulneració dels drets dels consumidors, d’investigació sobre la gestió en l’àmbit sanitari i les relacions entre el sector públic sanitari i les empreses, d’acció exterior, Unió Europea i cooperació, d’estudi dels models de seguretat i ordre públic i de l’ús de material antiavalots en esdeveniments de masses, d’estudi dels permisos de prospecció i explotació d’hidrocarburs no convencionals per mitjà de fracturació hidràulica i d’estudi del dret a decidir.

A través d’una resolució del seu Consell Polític sobre l’anunci de la data i la pregunta del passat 21 de desembre, des de la CUP-AE s’ha criticat el pacte CiU-ERC de la data i la pregunta perquè “és producte de l’equilibri d’interessos dels partits implicats, i no dóna una sortida real a les demandes expressades per la majoria del nostre poble”. Pel que fa a la doble pregunta, s’hi mostra crítica i esperen poder-la reformular perquè “impossibilités diverses interpretacions i que permetés un reconeixement i una empara internacional, condicions que amb l’actual formulació no es compleixen”. Finalment, des de la CUP-AE “emplacem a tots els agents polítics i social compromesos amb la democràcia i amb el dret a l’autodeterminació a posar les condicions concretes perquè aquesta es pugui portar a terme independentment de la voluntat del govern espanyol”.

L’acte es durà a terme aquest dissabte, 15 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Marià. Com en la primera xerrada, hi haurà una fila zero que formularà una pregunta directa i estarà formada per les entitats Idesga, Greda i Procés Constituent. L’acte serà presentat per Paula Núñez, periodista.

Comparteix-ho amb els teus amics: