Ràdio La Vall emetrà les notícies de Catalunya Ràdio

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un acord entre les dues emissores permetrà les connexions a les hores en punt entre la ràdio pública del país i l’emissora municipal de les Preses, a la Garrotxa

Catalunya Ràdio continua ampliant l’abast del servei públic que ofereix des de les seves freqüències radiofòniques. El director de l’emissora, i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo, i el director de Ràdio La Vall, Jordi Rocasalva, han signat aquest dimecres l’acord perquè l’emissora municipal de les Preses enllaci amb els butlletins informatius de les hores en punt de Catalunya Informació, en les franges de matí, tarda i matinada. A l’acte, hi han assistit també l’alcalde, Pere Vila, i el coordinador de comunicació, Mateu Batallé.

L’acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio La Vall, que pren el seu nom de la Vall d’en Bas, s’afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, Ràdio Arrels de la Catalunya Nord, Ràdio Blanes, Vilassar Ràdio, Ràdio Argentona i Ràdio Arbúcies, entre d’altres.

Imagen

Info: Catalunya Ràdio