Ramón Cotarelo farà una xerrada a Olot, convidat per la Xarxa d’Entitats de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ens parlarà sobre el FUTUR D’ESPANYA i EL FUTUR DE CATALUNYA

En Ramón Cotarelo farà una xerrada a Olot el proper dissabte 19 de març a 2/4 de 6 de la tarda a la sala El Torin. La xerrada, que és organitzada per la XEG (Xarxa d’Entitats de la Garrotxa), anirà al voltant de les circumstàncies polítiques de l’Estat Espanyol i Catalunya, encarat al futur que tindran, segons el seu punt de vista i coneixements.

1457719143

Ramón Cotarelo és de Madrid, Catedràtic emèrit de Ciència Política i de l’Administració de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Nacional d’Educació a Distància.

Ha publicat més de 150 articles en revistes especialitzades espanyoles i d’altres països. Ha traduït diversos autors clàssics i contemporanis, com Norbert Elias i Georg Simmel, entre d’altres.

És col·laborador habitual en diferents mitjans, amb un recorregut de més de 1500 articles periodístics. Ha format part del Consell Editorial de diaris com Diario 16 i Público. Actualment és al consell de redacció de Publicoscopia.

Últimament, ha passat a ser seguit per molta més gent, en el seu blog diari Palinuro, pel seguiment que fa, des de Madrid, del procés independentista català. Mantenint una postura analítica dels factors que es van produïnt, fet que ha estat ben valorat des de diferents àmbits de Catalunya.

Dels últims llibres que ha publicat destaquen :
“La antitransición: la derecha neofranquista y el saqueo de España” (amb José Manuel Roca); (2015)
“La desnacionalización de España. De la nación posible al Estado fallido” (2a edició-2015)
“La democracia del siglo XXI” (2015)
“Ciberpolítica. Las nuevas formas de acción y comunicación políticas” (2014)