Raúl Garrido i Kevin Martínez deixen de ser els tècnics del primer equip de la Unió Esportiva Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des d’aquest dimarts, Raúl Garrido i Kevin Martínez deixen de ser els tècnics del primer equip de la Unió Esportiva Olot.

Per intentar capgirar la trajectòria i la situació a la classificació, el club creu que necessita un canvi i decideix prescindir dels entrenadors valencians, que tanquen una etapa inoblidable de tres temporades i mitja a la banqueta olotina. Garrido s’acomiadarà aquest migdia en roda de premsa a l’Estadi Municipal.

Des de la UEO agraïm el compromís, professionalitat i dedicació de Garrido i Kevin en els tres cursos i mig com a tècnics i el més d’un centenar de partits que han dirigit el nostre equip. Per al record quedarà la salvació miraculosa de la primera temporada i els passos endavant dels cursos següents, classificant-nos dos cops per a la Copa del Rei, practicant un futbol d’alt nivell, frenats en sec per la irrupció de la Covid-19. Un tàndem valencià exemplar que s’ha integrat plenament a la ciutat i a la filosofia de proximitat del club, a més de connectar des del primer dia amb l’afició. Garrido s’acomiadarà aquest migdia (12.30h) en roda de premsa a l’Estadi Municipal.

Des del consell d’administració s’ha decidit buscar un revulsiu per tal de sacsejar la tendència de resultats i intentar treure el cap de les últimes posicions de la classificació. Properament es comunicarà el nom del substitut de Raúl Garrido, que agafarà les regnes per aquesta segona volta.

Info: Font: Oriol Boix / Comunicació UE Olot