Recepció de benvinguda dels grups internacionals de l’Ésdansa a les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dilluns es va fer una recepció de benvinguda als grups internacionals que participaran en aquesta edició del Festival Ésdansa.

Grups que durant tota la setmana es quedaran al municipi. L’alcalde de les Preses, Pere Vila acompanyat de tots i totes els regidors i regidores del consistori, la directora del Festival Núria Feixas, el president del cercle de cultura popular i tradicional Marboleny, les entitats del poble, els patrocinadors del Festival, i els veïns i veïnes de les Preses van voler donar la benvinguda a tots els grups arribats de diferents països. La directora del Festival, Núria Feixas, els va mostrar amb un vídeo audiovisual un resum de la participació dels grups del Festival i els va agrair que escollissin Ésdansa per a participar-hi. Per la seva banda, l’alcalde de les Preses, Pere Vila els va donar també la benvinguda i els va dir que esperava que es sentissin com si fossin a casa seva.

Els membres de cada grup van obsequiar al Festival i al poble amb elements tradicionals de les seves regions. Per la seva part, l’Ajuntament els va donar un obsequi representatiu del municipi com son els gegants del poble.

Info i fotos: Ajunt. Les Preses