RECEPTE DE CUINA: Medallons de galta de porc amb taronja, mel i mostassa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nova recepte de cuina de Neus Sala: Medallons de galta de porc amb taronja, mel i mostassa

Ingredients: ( per a 3 persones)

• 6 medallons de galta desossada de porc
• 1 suc taronja
• 3 cullerades Mostassa de Dijon
• 1 cullerada de mel
• 1 grapat ametlles torrades
• 3 patates mitjanes
• sal, pebre
• oli d’oliva

Recepta:

1. Primer de tot salpebrerem les galtes desossades de porc i les
macerarem amb el suc de taronja durant un parell d’hores.
2. Les escorrarem i reservarem el suc per més endavant.
3. Pintarem les galtes amb la barreja de mel i mostassa i les saltejarem
en una paella calenta amb oli.
4. Afegirem un grapat d’ametlles torrades i el suc de taronja de la
masceració i ho deixarem coure uns 20 minuts a foc suau.
5. Tallarem a rodanxes les patates i les fregirem .
6. Les escorrarem de l’accés d’oli i les afegirem a la cassola amb les
galtes.
7. Deixarem coure 5 minuts i ja estarà apunt per servir.

Més Info: @Neus.foodie – https://www.instagram.com/neus.foodie/