Récord de participació en el 25è Trofeu Raül Ramos

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte 1 de desembre es va celebrar el 25è Trofeu Raül Ramos al Club Natació Olot, el primer dins del Circuit de trofeus de Girosona.

El trofeu va ser tot un èxit, ja que va comptar amb la participació de 20 clubs d’arreu de Catalunya -alguns d’ells de gran nivell, com el Sant Andreu, el Barcelona i l’Hospitalet-, i un récord de 280 nedadors inscrits.

La competició estava composta per dues sessions: al matí es nedaven les eliminatòries i les finals dels 200 metres de cada estil, i a la tarda es nedaven les finals dels 100 metres de cada estil, on s’hi classificaven els 8 millors de cada prova en les categories masculí absolut, femení absolut, masculí infantil i femení infantil. A la tarda també va tenir lloc el sistema d’eliminatòries i finals dels 50 lliures, un format original que es porta repetint des de fa uns anys, on de cada eliminatòria només la meitat passen a la següent fase, i finalment només dos acaben enfrontant-se cara a cara a la final (començant per 16 nedadors, llavors 8, 4, 3 i finalment 2).

El CN Olot va ser compost per un equip de 24 nedadors i nedadores, que van aconseguir uns resultats molt destacats: un total de 49 millors marques personals, moltes d’elles donant-los accés als Campionats de Catalunya, a més de 6 ors, 5 plates i 8 bronzes. Aquestes 19 medalles van fer que el CN Olot es proclamés Campió del Trofeu Raül Ramos per davant de clubs com el CN Barcelona i el CN Sant Andreu.

Els dos guanyadors, masculí i femení, dels 50 lliures van ser Alberto Lozano del CN Sant Andreu i Txell Domenech del Vic-etb.

Els guanyadors del trofeu a millor nedador i nedadora per marca FINA, que es van emportar també el premi dels 200€, van ser Alberto Lozano del CN Sant Andreu i la Carla Ramos del CN Barcelona. En categoria infantil els guanyadors van ser Paula Pavillard del NC Torelló i Nil Hoogsteder del CN Banyoles.

Pel que fa als premis locals, els guanyadors a la millor marca local van ser Lídia Huete i Álvaro Ruiz en categoria absoluta.

Pots veure els resultats generals de la competició fent clic aquí.

Info i foto: CN Olot