Recta final per inscriure’s al 2n Fòrum d’Oportunitats Empresarials d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com ja s’ha vingut anunciant en aquestes darreres setmanes, des de l’Àrea d’Empresa de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ajuntament d’Olot i amb la col•laboració de l’Associació de Joves Empresaris de Girona, delegació de La Garrotxa (AJEG) i el Fòrum Imagina de Figueres, s’ha organitzat la segona edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials d’Olot, que tindrà lloc el proper 24 d’Abril, a les 4 de la tarda, a la sala d’actes de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat.

El Fòrum d’Oportunitats Empresarials pretén reunir tres col·lectius diferents de persones. D’una banda, els que tenen alguna cosa o servei per oferir; i de l’altra, els que necessiten alguna cosa per poder tirar endavant el seu projecte empresarial. El tercer col•lectiu estaria format per aquelles persones disposades a escoltar i a participar activament en algun dels projectes presentats i que poden ser del seu interès.

L’objectiu és crear un entorn d’oportunitats empresarials que faciliti tirar endavant un projecte, ja sigui compartint, intercanviant o col•laborant.
Buscar aliances sense necessitat de diners.

Els resultats de la primera edició, 45 participants, 16 projectes presentats i 6 acords entre els participants, demostren l’efectivitat i la viabilitat de la iniciativa. A dia d’avui, la llista d’inscrits supera ja la de l’any passat, i l’organització recorda que el aquest dissabte 12 d’abril acaba el termini per inscriure’s.

Per tant, es convida a totes les persones que estiguin interessades en participar-hi, a ampliar la informació a través de la web http://empresaaldia.olot.cat, trucant al tel. 972 26 01 52, escrivint un correu a forumoportunitats@olot.cat, o bé passant per la seu de l’ IMPC, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15, d’Olot.

00110042014