Reivindiquen que una altra mobilitat es possible a Olot, donant suport a la moció “Olot Camina”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Des de diferents Associacions de Famílies d’Alumnes d’Olot (AFA’s) volem adherir-nos a la moció presentada el passat dia 20 de gener de 2022, al Ple Municipal de la ciutat d’Olot per la plataforma “No és un vial és un Carrer” amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, recuperar l’espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics amb representativitat a l’Ajuntament d’Olot.

Amb l’adhesió a la moció des de les diferents AFA’s de la ciutat d’Olot volem:

– Sensibilitzar les famílies i els infants sobre els beneficis d’una ciutat amable i pacífica i sobre altres usos a què es pot destinar l’espai que habitualment ocupa el vehicle privat motoritzat.
– Conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada.
– Promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici i amb transport públic).
– Emplaçar l’Ajuntament d’Olot que engegui una campanya de sensibilització a les Escoles i Instituts de la ciutat. Volem que tingui continuïtat durant els propers anys.
– Que pacifiqui els entorns escolars i que creï camins escolars per connectar els centres escolars amb els diferents barris de la ciutat.
– Que pacifiqui els entorns d’equipaments municipals amb presència d’infants i joves de la ciutat, promovent una mobilitat sostenible.