Reobren l’AP-7 i la N-II a la Jonquera després d’estar tallades més de tres hores per un incendi

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’autopista es manté tallada a Vilamalla on els camions es desvien cap al pàrquing de la població i els turismes en direcció a l’N-II

L’AP-7 i l’N-II han quedat reobertes a la Jonquera (Alt Empordà) a tres quarts de sis de la tarda després d’estar tallades durant més de tres hores a causa d’un incendi a la Catalunya Nord, segons ha informat el Servei català de Trànsit. L’autopista continua tallada a Vilamalla, on els camions són desviats per la sortida 4 de l’autopista cap al pàrquing de la població mentre que els turismes es devien cap a l’N-II. Segons el Servei català de Trànsit, l’autopista registra quatre quilòmetres de cues a la Jonquera i cinc més a Vilamalla en sentit nord.

Begoña Fuentes Cua de vehicles a l'AP-7 abans de ser desviats per la sortida 2 a la Jonquera arran de l'incendi forestal a la Catalunya Nord aquest 18 de juliol del 2016.

L’incendi està situat a la zona de Morellàs i les Illes (Vallespir) i, segons la Prefectura regional dels Pirineus Orientals, afecta unes 25 hectàrees, de les quals 15 han cremat completament. Segons la Prefectura dels Pirineus Orientals, hi treballen 130 bombers i 3 equips aris. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat sis dotacions terrestres fins al punt de la frontera en cas que el foc travessi cap a l’Alt Empordà. Segons han indicat fonts d’Interior, a la zona de l’incendi hi bufa vent de sud cap a nord.

Foto: Begoña Fuentes
Cua de vehicles a l’AP-7 abans de ser desviats per la sortida 2 a la Jonquera arran de l’incendi forestal a la Catalunya Nord aquest 18 de juliol del 2016.