Rescaten dues dones ferides mentre feien excursionisme a Sant Aniol de Finestres i Queralbs

ACN Un instant durant el rescat d'una veïna de Santa Coloma de Farners de 51 anys que s'ha accidentat aquest matí a Sant Aniol de Finestres.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Dues dones de 51 i 58 anys han hagut de ser rescatades després d’haver resultat ferides mentre feien excursionisme a la muntanya. El primer cas s’ha produït a Sant Aniol de Finestres, a la Garrotxa, on una veïna de 51 anys de Santa Coloma de Farners ha caigut en un corriol prop de l’església de Santa Elena. La dona ha patit una fractura a la tíbia esquerra i ha estat evacuada en helicòpter medicalitzat fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona. La segona víctima també ha estat una dona, veïna de Calella de Palafrugell, de 58 anys que s’ha fet una luxació de l’espatlla mentre a la zona de difícil accés al pic de Bastiments, a Queralbs (Ripollès). En els dos casos han actuat efectius dels GRAE.

ACN Un instant durant el rescat d'una veïna de Santa Coloma de Farners de 51 anys que s'ha accidentat aquest matí a Sant Aniol de Finestres.
ACN Un instant durant el rescat d’una veïna de Santa Coloma de Farners de 51 anys que s’ha accidentat aquest matí a Sant Aniol de Finestres.

En el primer cas, la víctima havia caigut per una zona de difícil accés i, per aquest motiu, ha calgut la intervenció dels membres del GRAE que amb un helicòpter han aconseguit rescatar-la. La víctima, de 51 anys, ha estat traslladada en helicòpter fins un punt segur on se l’ha canviat d’helicòpter per evacuar-la a l’Hospital Josep Trueta de Girona. En els dos casos, les víctimes estaven fent excursionisme i senderisme quan han patit els accidents.

Girona (ACN)