Resultats de la iniciativa social de la CUP de Sant Joan les Fonts,”DINERS al CARRER”

Comparteix-ho amb els teus amics:

CUP de Sant Joan les Fonts – Ahir dijous 4 d’Abril al Local de la Rectoria de Sant Joan les Fonts es van convocar les associacions que optaven a rebre diners de la campanya diners al Carrer, organitzada per la CUP de Sant Joan les Fonts.

La valoració general ha estat molt positiva de tot el procés, fet que posa de manifest, segons l’Assemblea local de la CUP, promotors de la campanya, diferents aspectes:

Aquest procés participatiu ha donat a conèixer diferents associacions del municipi de caràcter molt divers i que no tenien coneixement de les iniciatives que s’hi portaven en marxa. També les necessitats concretes de cada una i les voluntats de la gent que la forma, gent amb capacitat activa i transformadora de la societat.

La crítica a l’ajuntament per impedir els intents de promoure iniciatives d’aquest tipus en el municipi. La idea retrograda de participació ciutadana que té el govern de l’ajuntament (reunions amb determinades associacions per temes concrets). La NO voluntat de satisfer les necessitats presents, la falta de pressupost per fer possibles les demandes de millora de l’escola del municipi.

Els projectes i les aportacions són les següents:

1r finalista: 1500 €. AMPA Escola Castanyer. Cabanyes de fusta (Sant Joan les Fonts)

2n finalista: 1250 €. Pigfeet. Festival Solidari. (Begudà)

3r finalista: 1000 €. Escola Castanyer. Gespa artificial. Pati infantil. (Sant Joan les Fonts)

4t i 5è finalista: 750 €. Altrart. Projecte d’integració emocional (La Canya) I 750 € Art viu amb cavalls. Alimentació. (Begudà)

6è finalista: 500 €. Colla Gegantera. Restauració dels Gegants. (Sant Joan les Fonts)

7è finalista: 250 €. Bruixot Rebel. Font de la Bruixeria. (Sant Joan les Fonts)

Cal destacar:

Que el grup municipal de la CUP, que promou la incitativa, incrementa a 6000 € la dotació a repartir entre els projectes. La diversitat de projectes presentats, tant en contingut (cultura popular, educació, solidaritat, art, etc.) com de distribució entre els tres nuclis que conformen el municipi. (La Canya, Begudà I Sant Joan). El compromís de les associacions en la iniciativa i voluntat de participació que han demostrat.