RETALLS, DETALLS

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per Lluis Riera Callís

Us comuniquem l’ampliació del termini d’inscripcions per a el taller “COM PARLAR PER A QUÈ ELS INFANTS I ADOLESCENTS ESCOLTIN” , que tenia de començar aquest dijous 16 de gener, per falta d’inscripcions mínimes. La nova data de començament serà el dijous 27 de febrer (7 dijous consecutius:27 de febrer, 6,13,20,27 de març i 03,10 d’abril).

Podeu continuar inscrivint-vos al taller en el següent enllaç http://www.com1nicat.cat/full-d-inscripcio/. Lamentem les molèsties que aquesta modificació pugui ocasionar i esperem poder comptar amb la vostra participació.

Poc després del judici vaig escriure:

Vàrem conèixer el tràgic suicidi de tres persones més en diferents casos a l’estat espanyol.Eren tres persones més de tantes. Tantes de les que llavors i ara, esdevenen víctimes d’execucions hipotecàries.

102 famílies varen ser desnonades a Olot al 2012 i 50 més cada dia ho són a tot Catalunya. Fa temps que les coses no rutllen.

El 27 d’Octubre del 2012, a diversos llocs i a Olot, es varen fer concentracions i actes de protesta convocats per la PAH,persones indignades i molts altres col.lectius i moviments socials.

Aquell dia, es varen enganxar uns adhesius als bancs.

El passat Divendres,a Olot hi va haver un judici. Se m’acusava de danys. L’acusació va demanar 95,25 euros i 5 dies de treball per la comunitat. A l’espera de resultat.

Aquest dia, vaig sortir de la pastisseria de nou.
Xocolatada i mans brutes.Un cop més, com tantes altres vegades vaig portar dolços i les meves ganes de compartir amb Totes les persones, associacions, grups i col.lectius…. Fa anys que tinc una vida socialment i culturalment activa. Des del barri vell, per el nucli antic i des d’ell, treballo, recito i faig dins la ciutat i sempre que puc a fòra. Sempre m’ha agradat organitzar i participar en diverses activitats i com puc les compagino amb tot plegat. Diferents facetes, difícil es fa atrapar-ho tot, tant com no barregar-ho…. Però, bonament ho faig i animo a tothom que cregui que és capaç de fer alguna cosa pels altres, que ho faci. Que hi participi. És important no deixar de fer. Sobretot si és per nosALTRES.

Sabem que és lent però per això no en resta la necessitat. Us asseguro que tot plegat val la pena. Aquest dia, moltes persones vàreu ser amb mi als jutjats. Els que vàreu venir i els que sense venir hi éreu. Aquest dia i tants altres, sous i són moltes les persones que m’heu donat suport. A totes vosaltres, col.lectius, amics, persones a qui a penes us conec, gràcies. M’heu donat la vostra escalfor i ànims. A vosaltres, només puc que donar-vos les gràcies. Gràcies per ser com som/sou. Seguim.

El dia que es fa pública la sentència…
Agraïr a tothom que ha estat donant-me suport. Són moltes les mostres d’ànims. Família, amics, entitats i col.lectius, persones, anònims…. Són molts els moments que han quedat escrits en la meva memòria gràcies. Absolt i seguim.

Lluis Riera Callís
Nucli Antic Olot

00114012014

Comparteix-ho amb els teus amics: