Retirada l’ordre d’allunyament contra Joan Carles Fuentes, Ignasi Mulleras i Robert Hernando a l’expresident del partit Josep Anglada

Comparteix-ho amb els teus amics:

El jutjat de Vic ha retirat avui l’ordre d’allunyament que havia dictat contra Joan Carles Fuentes, Ignasi Mulleras i Robert Hernando contra l’expresident del partit Josep Anglada. Ordre d’allunyament sense sentit dictada dos mesos després que es presentés la querella i que tot just a durat tres setmanes.

D’altra banda, PxC anuncia que es querellarà contra els responsables del partit Plataforma democràtica per Catalunya i en concret contra el seu president Joan Mensa com a màxim responsable, per publicar i enviar notes de premsa en què es diu que tres membres de Plataforma estan imputats per intent d’homicidi, la qual cosa és totalment falsa. Querelles que s’ampliaran a tot aquell que difongui aquesta mentida entre ells l’expresident de Plataforma Josep Anglada.

Josep Anglada com Marta Riera declararan el proper 12 de març a als jutjats de Vic com a imputats després que l’organització presentés fa mesos una querella per apropiació indeguda i estafa.