Reunió de l’equip de consum comarcal

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fa set anys, l’Oficina de Consum de la Garrotxa va impulsar la creació d’un equip de coordinació sobre temes relacionats amb el consum, del que formen part els ajuntaments de la comarca i els agents de la seguretat comarcal.

Aquest grup, de manera sistemàtica, s’intercanvia informació i alertes sobre l’àmbit del consum que puguin afectar als ciutadans de la Garrotxa.

L’equip de coordinació es reuneix en una sessió pràctica un cop a l’any, amb l’objectiu de treballar a fons un tema d’actualitat. Enguany la trobada es va dur a terme el passat divendres 14 de juny al Consell Comarcal de la Garrotxa, i el tema central de la sessió va girar al voltant de l’eficiència energètica i les opcions a l’abast dels consumidors per aconseguir pagar menys en les factures de llum i gas. Per aconseguir aquest objectiu, es van explicar mesures com: tenir tarifa regulada, valorar la contractació de tarifa amb discriminació horària i tenir la potencia ben dimensionada. Finalment, es va acordar que aquesta sessió es podrà repetir a tots aquells municipis interessats, per fer arribar als ciutadans la necessitat de conèixer què hi ha darrera d’una factura de llum i gas.